1 / 25
Najważniejsze
Przebieg
313 885 km
Rodzaj paliwa
Diesel
Skrzynia biegów
Manualna
Typ nadwozia
Inne
Pojemność skokowa
2 200 cm3
Moc
100 KM
Opis
Z przyczyn zdrowotnych sprzedam gotowy biznes , mojego food-trucka z piecem opalanym drewnem. Uważąm, że to jest najlepiej przemyślana i wykonana zabudowa wykorzystująca każdy zakamarek na produkty spożywcze, mieszalnicę czy kartony. Ergonomia pracy dla dwóch osób też jest przemyślana.
Auto zrobiłem dla siebie na bazie Renault Master, w którym sprzedawano pizzę w Paryżu. Z oryginalnej zabudowy wnętrza został tylko piec. Auto otrzymało praktycznie nowe wnętrze, zakonserwowane, ocieplone. Zamontowałem duże okno dachowe Dometic oraz wentylator Fiamma turbo vent. Piec jest super ocieplony wełną termiczną i wermikulitem. Komin jest składany z obrotową nasadą i wykonany ze stali nierdzewnej. We wnętrzu są dwie podblatowe chłodziarki, przebudowana nadstawka chłodnicza z agregatem w szafce na podłodze, dwukomorowy zlew i bojler na ciepłą wodę. Pod piecem jest miejsce na drewno. W celu przyspieszenia pracy zamontowana jest wałkownica do placków.
Auto posiada instalację do pracy z systemem POS: monitor do wyświetlania menu, reklamy czy numerków zamówień, drukarkę bonów firmy Bixolon, moduł sterujący systemem. W aucie jest sprzęt grający w postaci subwoofera aktywnego i głośników.
Instalacja elektryczna zrobiona jest przez elektryka z zabezpieczeniami na każde urządzenie. W Masterze wymieniony jest pasek rozrządu, wtryskiwacze Bosch i świece żarowe. Dokładam stację multimedialną z kamerą cofania, której nie zdążyłem zamontować. Instalacja jest zrobiona.
Do całości dodaję profesjonalną mieszalnicę 20l włoskiej firmy IGF Fornitalia. Ciasto urabia się o wiele lepiej i szybciej.
Wysoką szafę chłodniczą na pojemniki z ciastem.
Małą szafę chłodniczą na inne produkty spożywcze.
Stół na kółkach do przygotowywania placków.
Włoskie łopaty, szczotkę do pieca, szpachelki, pojemniki na sos, sery, wędliny, sito do mąki, 100szt. kartonów na początek i wiele innych rzeczy, które się przydadzą.
Najważniejsze : jeżeli nie wiesz jak, nauczę robić włoską pizzę od podstaw, mieszać i pracować z ciastem, palić w piecu, pokażę gdzie i jakie dobre produkty kupować, bo jakość jest najważniejsza.
Mam opracowane menu z tablicami magnetycznymi z szybką zmianą rodzaju pizzy.
Do wszystkiego otrzymasz 2m³ drewna sezonowanego trzy lata. Jeżeli o czymś z wyposażenia zapomniałem napisać to dołożę.
Pojazd jest odebrany przez sanepid, posiada HACCP.
Ponadto przedsiębiorcy prowadzący food trucki mogą korzystać ze zwolnienia z kasy fiskalnej do limitu 20 000 zł.
Zapraszam do oglądania food trucka.
9 lutego 2025 19:26
Szczegóły
Podstawowe
Marka pojazdu
Renault
Model pojazdu
Master Food truck pizza
Kolor
Biały
Liczba miejsc
3
Rok produkcji
2001
VIN
Kup ten pojazd na raty
Oblicz
Specyfikacja
Rodzaj paliwa
Diesel
Pojemność skokowa
2 200 cm3
Moc
100 KM
Typ nadwozia
Inne
Skrzynia biegów
Manualna
Dopuszczalna masa całkowita
3500 kg
Stan i historia
Przebieg
313 885 km
Stan
Używany
Data pierwszej rejestracji w historii pojazdu
Zarejestrowany w Polsce
Tak
Historia pojazdu
Zanim zdecydujesz się kupić samochód, zapoznaj się z jego historią. Pobierz raport za opłatą.
Wyposażenie
Dodatkowe wyposażenie
Centralny zamek
CD
Wspomaganie kierownicy
Poduszka powietrzna kierowcy
Elektryczne szyby
Informacje o sprzedającym
Mirko
Osoba prywatna
Bardzo sprawnie odpowiada
Sprzedający na OTOMOTO od 2016
Kontakt bezpośredni
Znajdź na mapie